Hlavní obsah

Horvi znovu v dresu Viktorie! Ustojí to Sokol Puklice?

Kdyby se tak Horvi ještě vrátil na hřiště, napadne nejednoho příznivce fotbalistů Plzně. A jejich přání se jim alespoň pro tento víkend splní! Viktoria v sobotu 9. ledna odehraje první přátelský zápas v zimní přípravě. V Luční ulici se od 13:30 utká v rámci projektu „Kopeme za fotbal“ se Sokolem Puklice. Vstup na utkání je zdarma a diváci se mohou těšit na Pavla Horvátha opět v hráčském dresu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský záložník Pavel Horváth si zase zařádí na hřišti...

Článek

Horvi zase v akci. Co na tom, že jen v lehkém přípravném duelu.

„Myslím, že fanoušci si v sobotu přijdou na své a dobře se pobaví. K dispozici budu mít i nové posily v podobě vítězů tomboly z vánočních setkání fanoušků v Doosan Areně. Od obou hráčů si hodně slibuju a věřím, že v našem dresu předvedou skvělé výkony," říká s úsměvem hlavní trenér Karel Krejčí pro klubové stránky.

„Dalším tahákem pro příznivce Viktorie bude Pavel Horváth, který do utkání také nastoupí," láká kouč.

Plzeňská legenda navlékne viktoriánský dres poprvé od své rozlučky, která proběhla v červnu loňského roku. Velký návrat na ligové trávníky ale nechystá. „Jsem rád, že mi hlavní trenér dá šanci a ukážu to nejlepší, co ve mně je. Na utkání se těším, určitě si užijeme hodně srandy. Fanoušky tak chci touto cestou také pozvat," usmívá se Horváth, který působí jako Krejčího asistent.

Reklama

Související témata: