Hlavní obsah

Dukla získala Vašíčka z Olomouce, do Teplic naopak pustila Jeřábka

Praha
Aktualizováno

Hned dvě změny v kádru během jediného dne. Fotbalová Dukla Praha představila jako novou posilu útočníka Václava Vašíčka ze Sigmy Olomouc, který přichází na půlroční hostování s opcí. Naopak obránce Michal Jeřábek přestoupil do Teplic, kam už v pondělí z Julisky zamířil také brankář Martin Chudý.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Václav Vašíček (vlevo) v utkání na Spartě.

Článek

Dukla hledala útočníka, protože Michael Krmenčík se vrátil z hostování do Plzně a Francouz Jean-David Beauguel na podzim nedal ani jeden ligový gól.

Volba padla na olomouckého Václava Vašíčka. V minulé sezóně pomohl Sigmě třinácti góly k návratu do první ligy, kde se však na podzim trefil jen jednou a nastupoval i za druholigový B-tým. Rodák ze Šumperka celkem v nejvyšší soutěži odehrál 47 zápasů a vstřelil 12 branek.

Obránce Michal Jeřábek naopak odešel na Stínadla. Odchovanec Dukly se stal již šestou zimní posilou Teplic. Dvanáctý tým ligové tabulky získal z Dukly také brankáře Martina Chudého. Do Teplic přišli také Kapverďan Nivaldo, Makedonec Vladimir Dimitrovski, Chorvat Davor Kukec a David Vaněček. Na testech naopak neuspěl Bulhar Plamen Kračunov.

Reklama

Související témata: