Hlavní obsah

Zápas Plzně s Duisburgem odvysílá z Turecka německý Sport1

Belek
Aktualizováno

Fotbalisté Plzně se v úterý 19. ledna utkají na soustředění v Turecku s Duisburgem. Fanoušci Viktorie mohou zápas, který začíná v 16:30 SEČ, sledovat na německém kanálu Sport1. Dva lídři české ligy tak na dálku uspořádají německý den - ČT sport pak od 19:05 odvysílá zápas pražské Sparty s Dortmundem v Essenu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Milan Petržela bere zápasy s německými soupeři prestižně.

Článek

Viktoriáni vyrazili do Turecka na kondiční soustředění, duel s Duisburgem pro ně tedy bude vítaným prvním zpestřením. Zebry jsou aktuálně posledním týmem druhé bundesligy.

„Uvidíme, jaké bude počasí, protože od nedělního večera tady prší a dost fouká. Ani v pondělí dopoledne jsme nešli trénovat ven, tak snad to zítra bude lepší. Náš soupeř bude určitě houževnatý," hlásí na klubovém webu záložník Milan Petržela.

Má za sebou angažmá v Augsburgu, měření s německými soupeři bere prestižně.

„Němci jsou na soustředěních vždy nahecovaní, nebudou chtít prohrát a dají do toho všechno. My samozřejmě také, ale pořád jsme v plné zátěži, takže to nebude úplně jednoduché. Budeme se ale chtít v prvním zápase předvést, dáme do něj maximum," ujišťuje Petržela.

Každý z viktoriánů má před sebou pětačtyřicetiminutovou zátěž. „Když se hodně trénuje, je potřeba trochu rozložit síly. Jestli to bude naše výhoda nebo ne, se ukáže až na konci utkání," říká plzeňský záložník.

V pátek se ještě Plzeň utká s bulharským klubem Ludogorec Razgrad. Tento zápas nabídne v přímém přenosu YouTube kanál Viktoria TV

Reklama

Související témata: