Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Baroš vévodí ideální jedenáctce, i když své góly obrečel

Praha

Zimní přestávka skončila, ligový fotbal už zase píše nejrůznější příběhy. O nejpůsobivější se v úvodním jarním kole postaral Milan Baroš. Poprvé v kariéře dal gól svému Baníčku, dokonce hned dvakrát. Nejenže své trefy neslavil, on po nich měl slzy v očích. Útočník Mladé Boleslavi samozřejmě nemůže chybět v ideální jedenáctce 17. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 17. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Příprava nic moc, jarní premiéru však obhájce titulu zvládl. Plzeň zvítězila na Slovácku především díky dvěma trefám reprezentanta Koláře. Dvakrát se proti ostravskému klubu svého srdce trefil také internacionál Baroš. Z Mladé Boleslavi ho do sestavy doprovodil ještě záložník Čermák.

Venku vyhrála také Sparta, i když ve Zlíně se tradičně zapotila. Její hru po přestávce výrazně rozhýbal střídající Krejčí, po celý zápas pak očekávání naplňoval nový pravý obránce Zahustel.

Tlak velkého očekávání zvládla i Slavia, jejíž výhru nad Brnem jistil stoper Bílek. Jablonec zdolal vykartovanou Jihlavu, aktivitou hýřil Tecl, mezi střelce se zapsal i obránce Pernica.

Úspěšnou premiéru v dresu Dukly proti svému Liberci zažil brankář Hroššo. Teplice navedl k výhře nad Příbramí zkušený záložník Ljevakovič. Gól a přihrávku si pak v premiéře za Olomouc připsal Mahmutovič, host z Plzně.

Sestava 17. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Hroššo (Dukla) - Zahustel (Sparta), Pernica (Jablonec), Bílek (Slavia) - Čermák (Mladá Boleslav), Ljevakovič (Teplice), Kolář (Plzeň), Krejčí (Sparta) - Tecl (Jablonec), Baroš (Mladá Boleslav), Mahmutovič (Olomouc).

Reklama