Hlavní obsah

FANTASY: Věříme ve výhru Plzně, Sparty a Brna!

Osmnácté kolo nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže otevře páteční dvojice zápasů. V 18:00 přivítá Jihlava na svém stadionu Slavii Praha a od 20:15 vypukne zápas mezi Plzní a Teplicemi. Kteří fotbalisté by neměli chybět ve vaší sestavě?

Kapitánem výběru je Jan Baránek.

Článek

Jan Baránek

Plzeň ve svém prvním domácím zápase po podzimní přestávce přivítá Teplice. Věříme, že domácí nedovolí útočníkům Teplic skórovat.

Brankové příležitosti hostí by měl eliminovat Jan Baránek. Mladý talentovaný obránce si nejen svědomitě plní obranné úkoly, ale je schopen ohrozit branku soupeře. Věříme, že po rohovém kopu nebo standardní situaci se tomu tak stane a Baránek se bude radovat z branky.

Pavel Zavadil

Brnu se nepodařilo v Edenu vybojovat ani bod a s posílenou Slavií prohrálo 0:2. Šanci na reparát budou mít před domácími fanoušky. V sobotu ve 14:00 přivítají fotbalisté Brna na svém hřišti Olomouc.

Olomouc, která se nachází v pásmu sestupu, by měla být pro Brno lehčím oříškem než Slavia. My věříme, že Brno před domácími fandy zvítězí.

Přesnými přihrávkami by měl vytvářet brankové příležitosti pro své spoluhráče Pavel Zavadil.

Václav Vašíček

Dukla naplno využila oslabení Liberce a na svém hřišti mu nedala šanci. Věříme, že na svůj výkon naváží fotbalisté Dukly i na hřišti Bohemians. V zápase by mohlo padnout hodně branek a o jednu z nich by se měla postarat zimní posila Dukly Václav Vašíček.

Reklama