Hlavní obsah

Viktorián, sparťan a oživlý jablonecký střelec kandidují na Hráče měsíce

Aktualizováno

Hráčem měsíce fotbalové Synot ligy za únor bude jeden z trojice Daniel Kolář, Josef Šural a Stanislav Tecl. O vítězi rozhodne hlasování fanoušků na oficiálním webu soutěže. Na Trenéra měsíce kandidují Roman Pivarník, Zdeněk Ščasný a Dušan Uhrin.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Daniel Kolář z Plzně se raduje z gólu proti Slovácku.

Článek

Bitva o titul mezi Plzní a Spartou se odráží i v prvním jarním dílu tradiční ankety. Do souboje viktoriána se sparťanem se ovšem vložil také živou vodou politý útočník ze Střelnice.

Plzeňský záložník Daniel Kolář se stal v úvodu jara hrdinou Viktorie. Dvěma góly vystřílel vítězství 2:1 v Uherském Hradišti, doma vstřelil jedinou branku zápasu s Teplicemi a i přes neproměněnou penaltu dotáhl svůj tým k výhře na hřišti Olomouce.

Velké očekávání nejžádanější zimní posily zatím naplňuje sparťan Josef Šural. Po svém příchodu na Letnou rozhodl o výhře ve Zlíně a přesnou trefou se prezentoval také v domácím utkání s Mladou Boleslaví.

Jablonecký útočník Stanislav Tecl pak dává vzpomenout na svou střeleckou formu z Jihlavy i Plzně. Přispěl gólem k výhře nad Jihlavou, skóroval i v Podještědském derby v Liberci a zazářil proti Zbrojovce, kterou skolil dvěma zásahy a jednou asistencí.

O hlasy fanoušků usiluje také zkušené trio trenérů. Letenský Zdeněk Ščasný se utká se dvěma rivaly z Vršovic. Úspěšný vstup do jara vynesl nominaci Dušanu Uhrinovi ze Slavie a za vydařený začátek jarní části byl odměněn také kouč klokanů Roman Pivarník.

Reklama