Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Tři plzeňští lídři dirigují ideální jedenáctku

Lídr splnil nejen bodový plán, tentokrát i gólový. Fotbalisté Plzně si během víkendu poradili se svým soupeřem nejvyšším rozdílem, Příbram porazili 4:0. Tři zástupci Viktorie tak figurují v ideální jedenáctce 20. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz. Dva reprezentanty mají Sparta a Mladá Boleslav.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 20. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Zahozená Ďurišova penalta je mrzet nemusela, diváky pobavili i tak. Plzeň těžila z nápadů a gólů Hořavy s Kovaříkem, v obraně byl cítit zkušený Hubník.

Sparta měla doma namále s Jabloncem, jehož posadil do sedla Gregušův úvodní gól. Letenští ale duel otočili, uzdravený Lafata dal svému bývalému týmu znovu gól a v poslední minutě se na hvězdu zápasu pasoval Vácha, jehož trefa byla náramná.

Důležitý duel o třetí příčku zvládla Mladá Boleslav. Na výhře nad Slavií se výrazně podíleli obránce Čmovš a záložník Rada, autor vítězného gólu.

Jarní objev Hronek drží svými góly nad vodou Jihlavu, Brnu se vyplácí návrat ofenzivního obránce Hyčky. Slovácku vychytal bod v Liberci gólman Heča.

Sestava 20. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Heča (Slovácko) - Hyčka (Brno), Hubník (Plzeň), Čmovš (Mladá Boleslav) - Greguš (Jablonec), Rada (Mladá Boleslav) - Hořava (Plzeň), Vácha (Sparta), Hronek (Jihlava) - Lafata (Sparta), Kovařík (Plzeň).

Reklama