Hlavní obsah

Zkušený obránce Rajnoch byl v Olomouci přeřazen do B-týmu

Olomouc

Zkušený obránce Jan Rajnoch v závěru sezóny nepomůže Olomouci v boji o záchranu v nejvyšší soutěži. Čtyřiatřicetiletý fotbalista byl přeřazen do druholigového B-týmu Sigmy.

Foto: Petr Horník, Právo

Jan Rajnoch na reprezentačním srazu

Článek

Rajnoch sice na podzim za Olomouc odehrál 14 ligových zápasů, ale v jarní části už šanci nedostal. První soutěžní start v novém roce si tak bývalý reprezentant připsal jako kapitán "béčka" při nedělní remíze 1:1 s Táborskem.

Nyní hanácký klub svého stopera k rezervě přeřadil natrvalo. "Samozřejmě, že jsem zklamaný. To je člověk v takové situaci asi vždy. Co se dá dělat, musím to tak vzít," citoval Rajnocha iSport.cz.

Předposlední Olomouc se pokusí odvrátit sestup s mladšími obránci. "Nechci to nějak rozpitvávat. Prostě jsme se rozhodli nějakým způsobem zúžit kádr a vsadit na mladší hráče. S Honzou jsme si už dříve řekli, jaká je jeho pozice, a musím říct, že když nastoupil do utkání za B-tým, zhostil se té úlohy velice dobře," uvedl olomoucký trenér Václav Jílek.

Rajnoch v české nejvyšší soutěži za Olomouc, Liberec, Mladou Boleslav, Slovácko a Bohemians 1905 odehrál 198 utkání a vstřelil 25 gólů. Působil také v tureckých klubech Sivassporu a Ankaragücü a v Německu hrál za Chotěbuz.

Reklama

Související témata: