Hlavní obsah

Ďuriš, Krejčí a Zavadil kandidují na Hráče měsíce

Praha
Aktualizováno

Nastává reprezentační přestávka, je čas na tradiční anketu. Do nominace na Hráče měsíce března se ve fotbalové Synot lize dostali plzeňský střelec Michal Ďuriš, sparťanský záložník Ladislav Krejčí a špílmachr Zbrojovky Pavel Zavadil. Na Trenéra měsíce kandidují těžké váhy v podobě Karla Jarolíma z Mladé Boleslavi, plzeňského Karla Krejčího a sparťana Zdeňka Ščasného. Fanoušci mohou hlasovat na webu soutěže.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Zavadil z Brna zpracovává míč během zápasu v Liberci.

Článek

Nabídka je znovu pestrá. Tak třeba slovenský reprezentant Michal Ďuriš se v březnu trefil ve všech třech kolech. Gólem pomohl k výhře 4:0 nad Příbramí, pak dvěma brankami sám skolil Bohemians a naposledy jediným zásahem zápasu rozhodl těžký souboj v Liberci.

Sparťan Ladislav Krejčí dovedl svůj tým k vítězství 2:1 s Jabloncem, 2:0 v Olomouci a 3:1 v derby se Slavií. Proti rivalovi z Edenu si navíc připsal asistenci a navázal tak na svůj povedený výkon z Říma, kde si Sparta i po jeho trefě došla do čtvrtfinále Evropské ligy.

Pavel Zavadil je nestárnoucím motorem Zbrojovky a stále patří mezi ozdoby ligy. V březnu dotáhl svůj tým k šesti bodům z devíti možných, když prohru 1:2 na Slovácku vyvážily triumfy nad Zlínem (2:0) a Duklou (3:0). Proti trápícím se Ševcům se navíc krásně trefil z přímého volného kopu.

Mezi kouči kandidují na Trenéra měsíce Karel Jarolím z Mladé Boleslavi, plzeňský Karel Krejčí a sparťan Zdeněk Ščasný.

Reklama