Hlavní obsah

FANTASY: Navýší Ďuriš náskok na Lafatu v čele tabulky střelců?

fantasy

Po reprezentační pauze se vrací na scénu ligový fotbal. 23. kolo Fantasy ligy začne dnes ve 20:15. Výkop budou mít na starosti týmy ze samého dna ligové tabulky Olomouc a Ostrava. O další zápas bez inkasované branky bude usilovat Plzeň proti Jihlavě, Sparta změří síly se Slováckem.

Kapitánem týmu jsme zvolili Jana Kovaříka z Viktorie Plzeň

Článek

Michal Ďuriš

Nejlepší střelec dosavadních zápasů aktuálního ročníku fotbalové Synot ligy, plzeňský Michal Ďuriš, má na svém kontě 15 branek. Druhý v pořadí, sparťan David Lafata, zatím vstřelil o dvě branky méně.

Jihlava inkasovala už 40 branek. Horší obranu má jen Ostrava, která dostala ještě o šest branek více. Věříme, že Ďuriš šanci na navýšení náskoku v čele tabulky střelců využije a proti Jihlavě se minimálně jednou prosadí.

Jan Kovařík

Velkou útočnou zbraní obhájců titulu z Plzně je i Jan Kovařík. Spoluhráčům narýsoval 8 přesných přihrávek, které skončily brankou. Sám navíc 5 gólů do sítě soupeřů nasázel. Věříme, že své statistiky branek a asistencí v zápase proti Jihlavě ještě vylepší.

Vít Beneš

Jablonec dál nabírá ztrátu na pohárové příčky a z posledních pěti zápasů vyhrál pouze jeden. Kdy jindy se naladit na vítěznou vlnu než v domácím utkání proti Zlínu?

Zlín má ještě horší bilanci, za posledních pět zápasů získal pouze bod za remízu s Olomoucí a navíc v posledních pěti zápasech nevstřelil ani branku. Věříme, že se mu to nepovede ani v Jablonci. Do naší sestavy putují hned dva zadáci z Jablonce: stoper Vít Beneš a Matěj Hybš, který se v zápase s Boleslaví představil na kraji zálohy.

Reklama