Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Senzace ze Slovácka a dva bratři v jednom triku

Málokdo čekal, že zrovna na Slovácku se může letošní sezóna rozhodnout. Senzační vítězství fotbalistů Slovácka nad Spartou ovšem takovému scénáři nahrává, Plzeň již vede tabulku o devět bodů. Strůjci velkého překvapení dodali hned tři zástupce do ideální jedenáctky 23. kola Synot ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 23. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Sparta naposledy v lize prohrála se Slováckem v září 2005 a od té doby vyhrála všech 16 vzájemných soubojů. V sobotu ovšem na hřišti soupeře prohrála 0:2 a mistrovský titul se jí o hodný kus vzdálil.

O branky Slovácka se postarali Koné a Civič, čisté konto udržela obrana vedená Tomášem Radou. Stoper se tak v ideální jedenáctce kola sešel se svým bratrem Jakubem, který zase dovedl Mladou Boleslav k výhře v Příbrami.

Vedoucí Viktoria si hraje to své, v duelu s Jihlavou znovu vyčnívali Kovařík a Hubník.

Slavii vychytal výhru v derby na Dukle brankář Pavlenka. Jablonec udolal Zlín, vytáhl se záložník Kubista a gólem z přímého kopu se nečekaně blýskl stoper Beneš. Olomouc přestřílela Baník 6:2, Ordoš si připsal gól a tři asistence, podpořil ho také Plšek.

Sestava 23. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Pavlenka (Slavia) - Hubník (Plzeň), Rada (Slovácko), Beneš (Jablonec) - Rada (Mladá Boleslav), Kubista (Jablonec) - Civič (Slovácko), Plšek (Olomouc), Kovařík (Plzeň) - Koné (Slovácko), Ordoš (Olomouc).

Reklama