Hlavní obsah

Klokani čekají na první loupež zvenku. Pomůže jim Áda Větvička a Víkend otců?

Praha

Čekají už dost dlouho. Fotbalisté Bohemians Praha 1905 jsou v aktuální sezóně Synot ligy spolu s Baníkem posledním týmem, který na hřištích soupeřů ještě nezvítězil. Klokani venku nevyhráli dvanáctkrát za sebou. Naposledy mimo Ďolíček naplno bodovali v květnu právě v Brně, kde hrají dnes večer. Utkání začíná ve 20:15, přímý přenos vysílá ČT sport, podrobnou on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Víkend otců

 
Článek

Navlékl zelenobílý bohemácký dres a zafandil si. Také Leoš Noha, populární zdravotník Áda Větvička z Okresního přeboru, se zapojil do kampaně před dalším ligovým Víkendem otců. Klip k akci se natáčel právě v Ďolíčku, měl by tedy klokany motivovat.

„Brno známe. Mužstvo je stabilizované a lépe se jim pracuje. Tento rok jsou v klidných vodách tabulky a pro nás je důležité, abychom se tam také dostali," poukazuje Roman Pivarník, trenér Bohemky.

Leckde bude i zvýhodněné vstupné

Duelem na Zbrojovce startuje další Víkend otců. Ve 24. kole se fanoušci dočkají speciální péče. Nejvyšší soutěž a nově i Fotbalová národní liga si na tento víkend přichystala pro všechny táty dárečky v podobě mimořádných benefitů pro rodiny s dětmi.

„Tentokrát se do projektu zapojí kluby, které byly v rámci podzimního Víkendu otců v rolích hostů. Nyní mají příležitost přivítat táty a celé rodiny s dětmi na svých vlastních stadiónech. Z přehledu aktivit, které pro ně chystají, je jasné, že se na tuto možnost těší," avizuje Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Tátové s rodinami se na vybraných stadiónech mohou těšit na zvýhodněné vstupné, aktivity pro děti a jejich otce, autogramiády, ale i soutěže.

Reklama