Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Dvougólový střelec Hrubý potěšil Baník, v Brně řádil Keresteš

Praha

Sestup je už nemine, výhrou nad Slováckem se ovšem fotbalisté Baníku posunuli alespoň na úroveň 11 bodů, což je negativní rekord české soutěže v podání Lázní Bohdaneč. Jejich hrdina Robert Hrubý samozřejmě nechybí v ideální jedenáctce 24. kola Synot ligy podle Sport.cz. Ostrava má s jeho přičiněním šanci nezůstat nejhorší z nejhorších...

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 24. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Hrubého půjčili Baníku slávisté a mladík mu odvádí dobré služby, výhru nad Slováckem zařídil dvěma góly. Naopak Slavii střelec v bezbrankovém duelu s Jabloncem chyběl, aktivní Mihalík trefoval jen tyče.

V Brně pršelo, duel Zbrojovky s Bohemkou ovšem přinesl výborný fotbal. Pražané díky nestárnoucímu Čížkovi vedli, domácí však měli Keresteše, po jehož centrech padly oba jejich góly. Bek navíc předvedl skvělé sólo přes celé hřiště, jemuž chybělo už jen gólové zakončení. Duel vyšel také jeho spoluhráči Michalu Škodovi.

Zlín proti Plzni dlouho sahal po senzaci. Byť na ni nakonec nedosáhl, obrana vedená Jugasem zaslouží pochvalu. Také Sparta se s Příbramí dlouho trápila, od prvních minut se však mohla spolehnout na obránce z nouze Konatého, který také připravil vítězný gól, a v tradiční jarní fazóně hrajícího Krejčího.

Dukla překvapivě uhrála remízu v Mladé Boleslavi, gólem a asistencí jí k tomu přispěl Manzia. Jihlava posílila naděje na záchranu výhrou nad Teplicemi, vytáhl se brankář Hanuš. Liberec pak za výhru nad Olomoucí děkuje Folprechtovi, který po šesti letech ukončil své čekání na první ligovou trefu.

Sestava 24. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Hanuš (Jihlava) - Konaté (Sparta), Jugas (Zlín), Keresteš (Brno) - Folprecht (Liberec), Hrubý (Ostrava) - Mihalík (Slavia), Čížek (Bohemians), Krejčí (Sparta) - Manzia (Dukla), Škoda (Brno).

Reklama