Hlavní obsah

FANTASY: Ukončí Slavia proti Teplicím střelecké trápení?

Mladá Boleslav proti Olomouci dnes zahájí 26. kolo fotbalové Synot ligy. Hlavním magnetem bude nedělení zápas mezi Spartou a Plzní, který celé kolo uzavře. Zajímavý souboj se bude hrát v Jihlavě, která se střetne s Klokany. Výhra by jeden z týmů výrazně přiblížila k záchraně v nejvyšší tuzemské soutěži.

Kapitánem týmu jsme určili Lukáše Vaculíka.

Článek

Lukáš Magera

Boleslav přivítá na svém stadiónu Olomouc. Sigma v dosavadních zápasech obdržela 40 branek a my věříme, že další bude lovit ze sítě i v zápase v Mladé Boleslavi.

V útoku se představí Lukáš Magera, který je s 13 brankami nejlepším střelcem svého týmu. V absolutním pořadí tabulky kanonýrů mu patří třetí místo za Lafatou a Ďurišem.

Jaromír Zmrhal

Slavia dala v posledních pěti utkáních pouze tři branky. O jednu z nich se navíc musel postarat hráč soupeře, to když si vlastní gól dali fotbalisté Dukly. Střelecké tápání stojí Slavii důležité body v honbě za pohárovými příčkami.

Věříme, že sešívaní v domácím zápase proti Teplicím střeleckou smůlu protrhnou a svým fanouškům udělají radost. Brankové příležitosti by měl pro své spoluhráče tvořit Zmrhal.

Lukáš Vaculík

Jihlava prohrála tři z posledních pěti utkání. Věříme, že doma Klokanům nedovolí důležité body odvézt. Kdo jiný by se měl postarat o výhru svého týmu než nejlepší nahrávač ligy Lukáš Vaculík.

Reklama

Související témata: