Hlavní obsah

FANTASY: Rozluští Plzeň mistrovskou hádanku?

fantasy

Sedmadvacáté kolo Fantasy fotbalové ligy může přinést definitivní rozluštění mistrovské hádanky. Titul má na dosah Plzeň, která na svém hřišti přivítá Ostravu. Celé kolo odstartuje už v pátek v 18:00, kdy se utká Jihlava s Mladou Boleslaví a skončí v neděli soubojem Bohemians a Slavie Praha.

Maximální zastoupení mají pouze hráči Plzně

Článek

Bořek Dočkal

Z posledních pěti zápasů, které Sparta odehrála, dokázal tým z Letné vyhrát pouze dva. Boj o mistrovský titul pro Spartu prakticky skončil. Nyní musí odrážet útoky Mladé Boleslavi, která by mohla Spartu připravit o účast v kvalifikaci do Ligy mistrů.

O body jede Sparta bojovat do Teplic, které datují poslední výhru k 19. březnu. Tři body tehdy zíkali Severočeši za výhru proti Ostravě. Věříme, že proti Spartě žádné další body na konto Teplic nepřibydou. Do sestavy tak putuje Bořek Dočkal, který by měl vytvářet pro své spoluhráče brankové příležitosti.

Jan Kovařík

Plzeň se může definitivně stát mistrem ligy. Stačí jí k tomu v domácím zápase proti Ostravě neprohrát. My věříme, že se to domácím podaří. Postarat by se o to měl svými centry Jan Kovařík.

Lukáš Pokorný

Poslední tři utkání vyhrál Liberec bez inkasovaného gólu. Věříme, že tuto sérii prodlouží i proti Brnu. Velkou měrou by k tomu měl přispět Tomáš Koubek, před kterého stavíme do obrany Lukáše Pokorného.

Reklama