Hlavní obsah

FANTASY: Sparta, nebo Liberec? Který tým doplní Plzeň v kvalifikaci Ligy mistrů?

V pátek se 28. kolo Synot ligy rozjede netradičně dvěma zápasy. V 17:30 ho zahájí Dukla proti Olomouci. V 18:00 přivítá Brno na svém hřišti Jihlavu. Mistrem už je Plzeň, která zároveň poslala definitivně do Fotbalové národní ligy Ostravu. O druhém sestupujícím jasno není. Možná nám napoví právě 28. kolo. Koho byste měli zařadit do vaší sestavy?

Kapitánem týmu je Jakub Mareš

Článek

Bořek Dočkal

V sobotu nás čeká souboj týmů, které se nacházejí v diametrálně odlišném rozpoložení. Zatímco Liberec vyhrál posledních 5 utkání, Sparta z posledních 5 utkání získala pouze osm bodů. Liberec se tak díky své sérii přiblížil Spartě na pouhé čtyři body.

Souboj mezi Spartou a Libercem hodně napoví o tom, kdo doplní Plzeň v předkole Ligy mistrů. My věříme, že na domácí půdě Sparta odčiní porážku s Plzní a zvítězí.

Hlavní slovo by měla mít dvojice Lafata, Dočkal. První jmenovaný by měl těžit z brankových příležitostí, které mu bude Dočkal vytvářet. Sparta se bude muset obejít bez Frýdka a Šurala. Liberec nemůže počítat se službami Koubka, Shaly a Pulkraba.

Lukáš Zoubele

Brnu se zápas v Liberci nevydařil. Lukáš Zoubele ale předvedl parádní výkon. Připsal si na své konto dva góly. Zatím nahrazuje roli zraněného Zavadila perfektně. Věříme, že Zoubelemu vydrží forma i proti Jihlavě. Brnu se proti Jihlavě dlouhodobě daří. Vyhrálo poslední tři domácí utkání, a my věříme, že tuto statistiku natáhne o další zápas.

Reklama