Hlavní obsah

Spekulace? Chtěli jsme lidem zavřít pusu, ale spíš jsme jim nahráli, uznal jablonecký Pospíšil

Jablonec nad Nisou

„Sigma, Sigma, ale i hanba, hanba“ - takové pokřiky zaznívaly v závěru zápasu fotbalistů Jablonce s Příbramí. Diváci nejspíš dávali najevo, že v boji o záchranu na dálku fandí Olomouci, která smetla Teplice, přesto jí to nepomohlo. A zároveň reakce z tribun naznačovaly, že lidé jsou totálně zklamaní produkcí na trávníku. „Remíza mě štve i kvůli klukům z Olomouce,“ hlesl jablonecký záložník a olomoucký odchovanec Martin Pospíšil po bezkrevném utkání Severočechů s Příbramí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jablonecký záložník Martin Pospíšil.

Článek
Fotogalerie

Před zápasem jste se nechal slyšet, že budete hrát i za Olomouc. Bylo to tak?

Ano, hráli jsme za olomoucké kluky. Slíbil jsem jim, že to zvládneme. Oni svůj zápas s Teplicemi vyhráli, my proti Příbrami ne. Jsem naštvaný, mrzí mě to. Olomouci jsem sestup nepřál. A pokřiky z hlediště? Můžeme si za to sami.

Výsledek 0:0 s Příbramí vyvolává různé spekulace.

Vnímali jsme to. O to víc jsme chtěli zápas zvládnout, aby se ukázalo, že takové úvahy jsou zbytečné. Chtěli jsme všem zavřít pusu a potvrdit, že to byly spekulace. Remízou jsme si však moc nepomohli. Přišlo mi, že jsme vůbec nechtěli hrát. Bylo to bez pohybu, odevzdaný výkon. Příbram se zabetonovala a těžko jsme se dostávali do šancí. Na to, jaký máme kádr, jsme si jich měli vytvořit více. Nešly nám ani centry, které směřovaly třicet metrů do výšky. Tentokrát jsme si vyhrát nezasloužili.

Přitom ve středu jste uspěli v Plzni!

Možná jsme podlehli euforii. Byli jsme nahoře a přišla facka, která nás vrátila zpátky na zem. Nechci říci, že jsme si zápasem s Příbrami vysloveně zavařili, ale asi jsme si srazili sebevědomí. Musíme se z toho otřepat a dát se do kupy před středečním finálovým zápasem domácího poháru s Mladou Boleslaví.

Reklama

Související témata: