Hlavní obsah

Klub legend má unikátní knihu s příběhy i statistikami

Představují to nejlepší z historie české nejvyšší soutěže. I proto si členové Klubu legend Synot ligy zaslouží něco opravdu mimořádného. A tím se stala kniha, která právě vychází. Tato unikátní publikace, vyhotovená v limitovaném množství, představuje příběhy jednotlivých členů elitního Klubu legend. Do něj jsou zařazeni hráči a trenéři, kteří odehráli nebo odtrénovali v české nejvyšší fotbalové soutěži 300 a více zápasů. V originálně graficky zpracovaných profilech čtenáři naleznou nejdůležitější okamžiky ligových ikon, podrobné statistiky kariéry i unikátní fotografie.

Foto: synotliga.cz

Stránka Pavla Horvátha...

Článek

„Jsem nesmírně rád, že knížka vznikla. Je to pocta nám všem, kteří jsme prožili v rámci české nejvyšší soutěži neopakovatelnou kariéru," svěřil se při křtu Stanislav Vlček, bývalý útočník Bohemians Praha 1905 či Slavie. Doplnil ho i Martin Vaniak, bývalý brankář Olomouce či Slavie. „Je radost držet v ruce kus mého fotbalového života v tak originálním provedení. Když vidím fotky u svého profilu, vybavuje se mi mnoho nádherných vzpomínek."

Exkluzivita knihy spočívá v jejím provedení. Každý jednotlivý exemplář je opatřen unikátním číslem. Její majitel tak bude evidován a pravidelně informován o vzniku nových „karet". Rozebíratelná vazba umožňuje přidávat profily jednotlivých členů Klubu legend, kteří s každou sezónou v české nejvyšší soutěži přibývají.

„Kniha Klubu legend je oceněním toho, co jsme všichni, kteří jsme jeho členy, v první lize dokázali. Děkuji za ní," vyzdvihl při křtu knihy v rámci ligového galavečera Pavel Verbíř, bývalý záložník Teplic.

Knihu si zájemci mohou objednat pouze na webových stránkách klublegend.cz.

Reklama