Hlavní obsah

Fotbalisté Slovácka začali přípravu pod vedením kouče Levého

Fotbalisté Slovácka se dnes dopoledne sešli po dovolené k první přípravě pod vedením nového kouče Stanislava Levého, který vystřídal Svatopluka Habance. Úvodní dva dny absolvují hráči fyzické testy v Olomouci a v sobotu první přípravný zápas v Nedachlebicích. Od pondělí již přijde na řadu dvoufázová příprava.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Trenér Slovácka Stanislav Levý.

Článek

Před úvodním tréninkem ředitel klubu Vladimír Krejčí představil hráčům trenéra Levého. "Sledoval jsem Slovácko už v jarní části ligy. Ještě dříve, než jsme uzavřeli smlouvu. Kádr má kvalitu, každý z hráčů se může zařadit do základní sestavy. Bude záležet jen na něm, jak si povede v přípravě," uvedl Levý.

Z loňského kádru chybí útočník Libor Došek, který zanechal aktivní činnosti, středopolař Jiří Valenta zamířil do Mladé Boleslavi a obránci Martinu Kunclovi skončila smlouva. Nová posila se zatím na tréninku neobjevila. Kádr doplnili junioři Tomáš Ťok a Tomáš Zajíc.

Před zahájením nového ligového ročníku má Slovácko v plánu odehrát osm přípravných utkání. Vrcholem bude od 18. července týdenní herní soustředění na pomezí Rakouska a Slovinska, kde trenér Levý počítá se dvěma duely. O soupeřích se ještě jedná.

Reklama

Související témata: