Hlavní obsah

Slavia - Razgrad 1:2Druhá porážka na soustředění. Červenobílí na bulharského šampióna nestačili

Slávističtí fotbalisté se na herním soustředění v Rakousku nedočkali vítězství ani ve druhém zápase. Po porážce se Salcburkem (1:2) podlehli stejným poměrem i bulharskému mistrovi Ludogorci Razgrad. Jediný gól červenobílých vstřelil v 78. minutě Muris Mešanovič.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Muris Mešanovič vstřelil jediný gól Slavie proti Razgradu.

Článek

Razgrad, který loni vypadl v druhém předkole Ligy mistrů, si brzy vypracoval dvoubrankový náskok. Už 6. minutě Abel ve skluzu překonal brankáře Řeháka. Uplynulo jen čtrnáct minut a Ludogorec vedl již 2:0. Míč za Řehákova záda dopravil tentokrát Cafu.

Slavia se snažila o korekci stavu, gólu se však dočkala až v 78. minutě, kdy se z otočky trefil Mešanovič. Na vyrovnání Slavia nedosáhla a v Rakousku si tak připsala druhou porážku.

"Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme 0:2. Utkání jinak mělo vysoké parametry, z obou stran bylo kvalitní. Bylo to chvílemi až moc vyhrocené. Hrálo se velmi tvrdě a já jsem rád, protože takhle to bude i v Evropě. Ta mužstva budou podobná," řekl pro oficiální internetové stránky slávistický kouč Dušan Uhrin.

Další přípravný duel čeká Pražany v sobotu. Od 18 hodin se střetnou s albánským týmem Teuta Durrës.

Přípravné utkání v St. Ulrichu (Rakousko):
Slavia - Ludogorec Razgrad 1:2 (0:2)
Branky: 78. Mešanovič - 6. Abel, 20. Cafu.
Slavia:
I. poločas: Řehák - Holík, Bílek, Frydrych, Zmrhal - Barák, Hušbauer, Hrubý - Voltr, Van Buren, Kenija.
II. poločas: Pavlenka - Holík (74. Bořil), Ngadeu, Frydrych (69. Deli), Mikula - Ščuk - Voltr (58. Mingazov), Barák (77. Kuchta), Zmrhal (56. Mihalík) - Kenija - Mešanovič. Trenér: Uhrin ml.

Reklama