Hlavní obsah

Teplice lákají zajímavou posilu, trénuje s nimi slávista Hrubý

Aktualizováno

Získal se sešívanými Ministerský pohár v Čelákovicích, ve finále dokonce svým gólem pečetil výhru 3:0 nad Libercem. Tlačenice o místo v sestavě je však pro něj v Edenu nadále moc velká. Záložník Robert Hrubý z fotbalové Slavie proto začal trénovat v Teplicích. Kluby budou jednat o hostování bez opce.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Robert Hrubý má namířeno ze Slavie do Teplic.

Článek

Talentovaný záložník na sebe na jaře výrazně upozornil na hostování v ostravském Baníku. O Roberta Hrubého se proto zajímalo hned několik klubů z české nejvyšší soutěže. Dvaadvacetiletý středopolař a mládežnický reprezentant ale míří do Teplic, s nimiž se od čtvrtka začíná připravovat.

Forma jeho působení na severu Čech se bude řešit v následujících dnech a dotažena by měla být v úvodu příštího týdne.

Hrubý prošel všemi mládežnickými kategoriemi ve Slavii, kde se potkal také s Danielem Šmejkalem, novým trenérem Teplic. Českou republiku reprezentuje už od kategorie U16, postupně prošel všechny mládežnické výběry a momentálně patří do kádru jedenadvacítky. V nejvyšší soutěži dosud odehrál 53 utkání, vstřelil 5 branek a připsal si 7 gólových asistencí.

Teplice i nadále testují dalšího slávistu, útočníka Marka Červenku. Naopak plzeňský záložník David Štípek na testech neuspěl a přípravu s teplickým týmem ukončil.

Reklama

Související témata: