Hlavní obsah

Fotbalový zápas mezi Příbramí a Jabloncem se neuskuteční

PRAHA

Nedělní zápas 20. kola první fotbalové ligy mezi Příbramí a Jabloncem se kvůli nezpůsobilému terénu neuskuteční. Utkání by se mělo podle předběžné dohody klubů odehrát ve středu 12. dubna od 17:00. "Situace v Příbrami je naprosto beznadějná a současné počasí nedává naději na zlepšení. V Příbrami je zmrzlé hřiště a na povrchu je jezero," uvedl ředitel profesionálního fotbalu Ivo Lubas.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Ilustrační foto.

Článek

Podle něj je ohroženo i odehrání dalšího zápasu 20. kola mezi Zlínem a Slavií. Nad tímto sobotním utkáním se také vznáší velký otazník. "Ve Zlíně na rozbředlé hřiště padá hodně sněhu. Ani tam to nevypadá moc dobře," poznamenal Lubas. V pátek ráno svaz definitivně rozhodne o tom, zda se ve Zlíně bude hrát.

V letošním ročníku první ligy bylo kvůli nezpůsobilému terénu odloženo už osm zápasů. V 15. kole se neuskutečnilo utkání mezi Jihlavou a Mladou Boleslaví, v 17. kole pak duely Blšany - Mladá Boleslav, Ostrava - Most a Olomouc - Plzeň. V 18. kole se nehrálo utkání mezi Příbramí a Blšany a v minulém 19. kole pak duely Jihlava - Sparta a Ostrava - Brno. Ve 20. kole se s určitostí podle plánu neuskuteční utkání mezi Příbramí a Jabloncem.

Reklama

Související témata: