Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Dva hattricky! Kanonýři vzali premiéru útokem

Praha

Dva hattricky za víkend. Kdyby samostatná soutěž měla pokračovat v trendu, jaký nastolila hned v úvodním kole, nikdo by se nezlobil. Naopak. Jablonecký Wágner a mladoboleslavský Chramosta hodili rukavici ostatním, aby jejich příkladu následovali. Mimořádně úspěšní kanonýři samozřejmě v ideální sestavě 1. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz nechybějí.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 1. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Ani dvě trefy tentokrát karvinskému Jurčovi k nominaci do ideální jedenáctky nestačily. Adeptů do útoku bylo zkrátka moc.

První hattrick sezóny vystřihl jablonecký Wágner a otočil tak bláznivý duel s nováčkem z Karviné. Střelecky se k němu přidal také stoper Pernica. Hned den poté pak Wágnera okopíroval Chramosta. Mladá Boleslav ve šlágru kola přehrála Liberec, duel vyšel také obránci Hůlkovi a záložníku Vukadinovičovi.

Střelci se ukázali také na Letné. Nastřelené břevno překazilo Divišovi další hattrick kola, kterým mohl Slovácku vystřílet bod. Spokojenější tak byl nakonec sparťan Dočkal, autor dvou úvodních gólů zápasu.

Mistrovská Plzeň zdárně otočila utkání v Jihlavě. Spasitelem se stal především záložník Kopic, obhájce titulu pak musel podržet i brankář Kozáčik.

Sezónu dobře zahájil Zlín, jehož výhru nad Příbramí korunoval svou trefou stoper Jugas. Éru rtuťovitého předchůdce Pilaře pak připomněl Malinský z Hradce Králové, který hned při návratu do nejvyšší soutěže výrazně zvítězil na Bohemians.

Z kola kvůli dešti zůstalo neodehrané utkání Brno - Slavia.

Sestava 1. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Jugas (Zlín), Pernica (Jablonec), Hůlka (Mladá Boleslav) - M. Vukadinovič (Mladá Boleslav), Kopic (Plzeň), Dočkal (Sparta), Malinský (Hradec Králové) - Chramosta (Mladá Boleslav), Wágner (Jablonec), Diviš (Slovácko).

Reklama