Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Penaltový pyrotechnik z branky jistí ideální jedenáctku

Praha

Nemohl se koukat, jak favorit vyrovnal z ofsajdu a rozhodčí mu navrch daroval ještě penaltu. Exslávistický brankář Hanuš pokutový kop slávistům chytil a uchránil tak Jihlavě aspoň bod. Proto také penaltový pyrotechnik z brankové čáry jistí ideální sestavu 3. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 3. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Ani na Vysočině se slávisté úvodní ligové výhry v sezóně nedočkali. Brankář Hanuš byl proti, v obraně Jihlavy pak zaválel také Urdinov. Před pohárovým týdnem narazil také Liberec. Prohrál ve Zlíně, za který se znovu trefili oba stopeři Jugas a Hájek.

Hlavní adepti na titul se naopak chytili. Plzeň si hladce poradila s marnou Příbramí. Výrazně ji uklidnil zkušený Bakoš, po jehož boku se zvedl také Ďuriš. Rovněž Sparta na Bohemians rozhodla již do přestávky, vůdčí roli potvrdil Dočkal a Vácha pro změnu ukázal, že v bitvách v Ďolíčku je třeba také válečníků jeho ražení.

Smejkal bravurně zvládl záskok za kapitána Šimůnka, stoper Dukly vstřelil vítězný gól v duelu s Hradcem Králové. Ďábelskou pomstu přichystal Šisler - v Mladé Boleslavi senzačně sestřelil svůj bývalý klub. V dresu Jablonce se ukázal Kubista, přesto jeho tým se Slováckem pouze remizoval.

Sestava 3. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Hanuš (Jihlava) - Smejkal (Dukla), Jugas (Zlín), Hájek (Zlín), Urdinov (Jihlava) - Šisler (Karviná), Dočkal (Sparta), Vácha (Sparta), Kubista (Jablonec) - Bakoš (Plzeň), Ďuriš (Plzeň).

Reklama