Hlavní obsah

Teplický trenér Mareček: Taková ztráta bolí

TEPLICE

Další jarní ztráta fotbalovým Teplicím oddálila sen o titulu. Bod ze souboje se zachraňujícím se Brnem (1:1) z nedělního ligového duelu je pro severočeský soubor žalostně málo... "Nám jde o evropské poháry, titul by byl něco navíc. Ale dva body jsme s Brnem určitě ztratili," přiznal teplický záložník Dušan Tesařík.

Článek

"Trápíme se. Nedáme šance a přijde nervozita. Musíme to zkrátka zlomit. Pořád je dost kol do konce a ve hře hodně bodů, ale každá taková ztráta bolí," zlobil se trenér domácích Vlastislav Mareček.

"Poprvé jsme na jaře vedli a snažili se toho využít, ale pak přišlo posledních dvacet minut první půle a to, co jsme předvedli, bylo prostě hrozné. Dostali jsme gól a už nebyli schopní odpovědět. Vůbec se nám nedařila kombinace. A to ještě Brno trefilo tyč a břevno," dodal.

Za faul na Tesaříka byla nařízena penalta, kterou Michal Doležal proměnil... "Brňané se zlobili, ale byl to faul. Píchl jsem si míč před obránce a ten mě kopl do prsou," nepochyboval o pokutovém kopu Tesařík. Hosté jeho názor odmítali. "Měl jsem trochu zakrytý výhled Balážem, ale určitě nefauloval. Penalta to rozhodně nebyla," oponoval brněnský gólman Martin Lejsal.

Ani on nebyl s bodem spokojený. "Před zápasem bychom ho asi brali, ale vzhledem k vývoji zápasu jsme dva ztratili. Tepličtí kromě penalty prakticky nevystřelili na bránu. Snad jednou. Jinak jsme jim vysoké míče sbírali. Sami jsme trefili břevno a tyč. Měli jsme tu vyhrát. Bod pro nás moc neřeší, spíš bych bral jednu výhru a jednu prohru. Možná ale budeme na konci rádi, že jsme k záchraně šli bodík po bodíku," dodal Lejsal.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články