Hlavní obsah

Uhrin ven, křičeli fanoušci Slavie po prohře v Plzni. Nic jsem neslyšel, řekl kouč

Plzeň

K výkonu Slavie těžko hledal slova, trenér Slavie Dušan Uhrin byl po nedělní prohře v Plzni (1:3) notně zklamaný. „Zápas se mi hodnotí špatně, byli jsme hodně pasivní. V každém poločase jsme zahrozili jen jednou,“ smutnil Uhrin.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Rozlícený trenér Slavie Dušan Uhrin mladší.

Článek

Přitom jeho tým začal skvěle, v 13. minutě se gólem kapitána Jiřího Bílka ujal vedení. Jenže paradoxně od tohoto momentu vypadli slávisté zcela z role, až do konce utkání dominovali na trávníku domácí.

„Nevím, čím to je. Potřebujeme ale, abychom byli také nebezpeční dopředu. Jenže hrála jenom Plzeň, my jsme se pouze bránili. Prohráli jsme zaslouženě," povzdechl si brankář Martin Berkovec. Snad nikdo ze sešívaných nesnesl přísnější měřítko, do jednoho byli pasivní.

„Nechci hodnotit jednotlivé hráče, myslím, že to musí slyšet přímo ode mě. Nejsem spokojený, že jsme proti Plzni vůbec netvořili hru," podotkl Uhrin, který si posteskl, že jeho tým měl na přípravu na utkání o dva dny méně. „My hráli na Anderlechtu ve čtvrtek, Plzeň v úterý doma," konstatoval Uhrin.

Zatímco domácí sektory v Doosan Aréně prožívaly po utkání euforii z velkého obratu, slávisté odcházeli do kabin se svěšenými hlavami. Hostující kotel přitom žádal odvolání kouče Uhrina. „Nic jsem neslyšel," reagoval kouč, který vítá reprezentační přestávku. „Doufám, že nám pomůže. Sled utkání byl pro nás velice náročný," dodal Uhrin.

Měl by Dušan Uhrin mladší opustit Slavii?
Ano
78,9 %
Ne
21,1 %
Celkem hlasovalo 17138 čtenářů.

Reklama

Související témata: