Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Frýdek nečekaným kanonýrem a velký Polákův návrat

Praha

Hvězd přinesl poslední víkend před reprezentační přestávkou víc než dost. Velký návrat do české ligy a do Brna oslavil Jan Polák, který hned při své obnovené premiéře trefil Zbrojovce výhru. Nečekaným kanonýrem Sparty se pak stal Martin Frýdek. Oba samozřejmě figurují v ideální sestavě 5. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 5. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Zbrojovka má zpátky svého hrdinu, kapitán Polák jí hned při svém návratu trefil výhru v derby se Slováckem. Velmi aktivní byl také jeho parťák Hyčka. Pražské derby na Dukle potom ovládla Sparta, především díky dvěma gólům svátečního střelce Frýdka a zákrokům brankáře Koubka, který na podzim v soutěži ještě neinkasoval.

Senzačním lídrem tabulky je Zlín, proti Karviné znovu zahrál parádně V. Vukadinovič a góly dával Diop. Plzeň ve šlágru porazila Slavii, obrat skóre načal chytrým gólem Petržela, trefil se i stoper Hejda.

Liberci zajistil první výhru obránce Hovorka. Teplice vyhrály v Jihlavě a Ljevakovič mohl znovu nasadit svůj klaunský nos. Skvělou premiéru v dresu Bohemians si připsal mladý Mašek.

Sestava 5. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Koubek (Sparta) - Hyčka (Brno), Hejda (Plzeň), Hovorka (Liberec) - Petržela (Plzeň), Ljevakovič (Teplice), Polák (Brno), Frýdek (Sparta) - V. Vukadinovič (Zlín), Mašek (Bohemians), Diop (Zlín).

Reklama