Hlavní obsah

Díky za všechno, brácho. Özil popřál Rosickému štěstí. Přestupu do Sparty si všímají i média

Tomáš Rosický dlouhou dobu patřil do špičkového evropského klubu, ve kterém si navíc vydobyl výbornou pozici. Fanoušci ho v Arsenalu zbožňovali a také mu to dávali v klubových anketách a komentářích na sociálních sítích najevo. Není se proto co divit, že zahraniční média i bývalí spoluhráči si všímají faktu, že se Malý Mozart vrátil domů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Tomáš Rosický se vrací na Letnou, kde zapózoval s dresem.

Článek
Fotogalerie

Návrat Tomáše Rosického

Tomáš Rosický se po patnácti letech vrátil do Sparty

Nestává se často, aby fotbalová superstar komentovala dění v české nejvyšší soutěži. To může způsobit snad jen návrat Rosického či v budoucnu ten Petra Čecha.

Němec Mesut Özil, jenž pobýval s Rosickým v kabině Arsenalu tři sezóny na twitteru napsal: „Po patnácti letech se vracíš domů. Hodně štěstí ve Spartě, brácho."

Podobné přání poslal internetem také brankář Kanonýrů Emiliano Martínez: „Hodně štěstí, Tommy, ve tvém novém klubu, ve Spartě. (Rosický) je jedním z nejsympatičtějších kluků, co jsem kdy poznal.

Ale nejen spoluhráči si všimli, že se Tomáš Rosický po dlouhém působení v Borussii Dortmund a poté v londýnském Arsenalu vrací na Letnou. O přestupu informoval například prestižní web BBC či další nejen britské zpravodajské servery.

Rosický a všichni ve Spartě by si samozřejmě přáli, aby vzkazy létaly sociálními sítěmi i v květnu. Tentokrát ale blahopřejné k mistrovskému titulu...

Reklama

Související témata: