Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kopic táhne Plzeň, Harba rychle ožil ve Zlíně

Nečekaný lídr soutěže vyměnil střelce. Zlín sice prodal kapitána Poznara do Plzně, hned po příchodu z Jihlavy ho ovšem nahradil Harba. Autor dvou gólů z derby na Slovácku samozřejmě figuruje v ideální sestavě 6. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz. A s ním třeba reprezentant Kopic, který Plzni výrazně pomohl vyhrát bitvu v Liberci.

Foto: Sport.cz

Sestava 6. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz.

Článek

Ševci se dál vyhřívají na prvním místě tabulky. Bitvu na Slovácku dokázali otočit, podržel je brankář Dostál a Poznarův nástupce Harba zařídil dva góly. Spartě se tolik nevedlo. Karavajevovy standardky vedly ke dvěma gólům, Mladá Boleslav však byla lepší a Letenští jsou rádi za remízu. Výborný byl útočník Chramosta i třeba kapitán Kúdela.

Tabulkou vzhůru stoupá mistrovská Plzeň, v Liberci svou roli opět naplnil reprezentant Kopic. Hlavu zvedají Klokani. Doma hladce přehráli Brno, gól z půlky dal Havel a velmi aktivní byl Luts. Naopak Slavii k výhře v Teplicích nepomohl ani žolík Mihalík, který gól dal a na jeden nahrál. Zápas skončil remízou, za domácí se trefil i obránce Vondrášek.

Víkend pak měl ještě jednoho dvougólového střelce. Pázler svými trefami zajistil Votrokům výhru nad Příbramí.

Sestava 6. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Dostál (Zlín) - Karavajev (Sparta), Vondrášek (Teplice), Havel (Bohemians) - Mihalík (Slavia), Kúdela (Mladá Boleslav), Kopic (Plzeň), Luts (Bohemians) - Harba (Zlín), Pázler (Hradec Králové), Chramosta (Mladá Boleslav).

Reklama