Hlavní obsah

Ml.Boleslav - Slovácko 3:0Boleslav se po výhře nad Slováckem dotáhla na vedoucí Zlín

MinutaMin. Tým Hráč Akce
15. Chramosta 1 : 0
49. Chramosta 2 : 0
61. Mebrahtu 3 : 0
Záznam online reportáže

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili v sedmém kole první ligy Slovácko 3:0 a s šestnácti body se minimálně do pondělí dotáhli na vedoucí Zlín. Na výhře středočeského celku se dvěma góly podílel Jan Chramosta, třetí branku přidal Golgol Mebrahtu.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Ondřej Kúdela (vpředu) z Mladé Boleslavi se raduje se spoluhráči z prvního gólu proti Slovácku, který vstřelil Jan Chramosta.

Článek

Domácí potvrdili roli favorita už v 16. minutě, kdy tvrdou ránu Přikryla gólman Heča ještě vyrazil, ovšem na hlavičku Chramosty byl krátký. Boleslavský útočním mohl ještě v prvním poločase přidat druhou trefu, ale míč mu z pod nohou sebral Heča.

Po přestávce se na branku čekalo jen tři minuty a prosadil se opět Chramosta. Z dorážky si připsal šestý zásah v sezóně a osamostatnil se tak v čele tabulky střelců o dva góly před jabloneckým Wágnerem. Slovácko hrozilo především ze standardních situací, ale bez úspěchu.

Definitivní podobu výsledku dal po hodině hry Mebrahtu, který hostujícího brankáře prostřelil mezi nohama. Slovácko si tak připsalo třetí porážku za sebou, naopak Boleslav už čtyři duely za sebou neprohrála a dotáhla se na Zlín, který v pondělí čeká duel s třetí Spartou.

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 3:0 (1:0)
Branky: 15. a 49. Chramosta, 61. Mebrahtu. Rozhodčí: Královec - Pospíšil, Vitner. ŽK: Mareš (Boleslav). Diváci: 2877.
M. Boleslav: Diviš - Pauschek, Hůlka, Da Silva (73. Valenta), Fleišman - Kúdela, Fabián - Mareš, Chramosta (70. Magera), Přikryl (81. Klobása) - Mebrahtu. Trenér: Kalvoda.
Slovácko: Heča - Civič, Rada, Šumulikoski (83. Hofmann), Diviš - Zajíc (53. Tetteh), Kerbr (53. Havlík), Košút, Reinberk - Koné, Daníček. Trenér: Levý.

Reklama

Související témata: