Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Praze vládnou sešívaní, králové derby dodali čtyři premianty

Praha

Favorit vybouchl, nedělní derby na Letné mělo nečekaně jednostranný průběh. Dokonale připravení sešívaní překousli i neproměněnou penaltu a cílevědomě si došli pro velké vítězství. Není tedy žádný div, že hned čtyři zástupci Slavie figurují v ideální sestavě 8. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 8. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Sparťan žádný, zato hned čtyři borci v sešívaných dresech. Takový je odraz derby v sestavě kola. Slávisté vytěžili hned z několika mimořádných výkonů. Třeba stopera Deliho, jehož do Edenu před časem prodala právě Sparta... Červenobílí kralovali i ve středu pole, výtečný byl mladý Barák a po roce se v derby znovu trefil Zmrhal. A přestože zahodil penaltu, velkým hrdinou byl i střídající Mešanovič, autor vítězné branky.

První příčku dál senzačně hájí Zlín, proti Hradci byl znovu jistotou stoper Hájek. Mladá Boleslav si připsala cennou výhru v Jablonci, o góly se podělili Mebrahtu a Přikryl. Body dál sbírá také Plzeň, v Teplicích byl hodně vidět záložník Hořava.

Duel na Julisce přinesl dva dvougólové střelce, Štetinu z Dukly a Michala Škodu z Brna. Ideální sestavu z brankové čáry jistí Budinský, který vychytal Klokanům čisté konto proti Příbrami.

Sestava 8. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Budinský (Bohemians) - Hájek (Zlín), Deli (Slavia), Štetina (Dukla) - Přikryl (Mladá Boleslav), Hořava (Plzeň), Barák (Slavia), Zmrhal (Slavia) - Mešanovič (Slavia), Škoda (Brno), Mebrahtu (Mladá Boleslav).

Reklama