Hlavní obsah

Výhru jsme si už neměli nechat vzít, ví po remíze v Brně sparťanský stoper Mazuch

Vstřelil gól, ale přesto nebyl s návratem na stadión Zbrojovky, kde s ligovým fotbalem před lety začínal, vůbec spokojený. Obránci Ondřeji Mazuchovi zkazilo radost brněnské vyrovnání na 3:3 po velkém zmatku v šestnáctce Sparty.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ondřej Mazuch ze Sparty (vlevo) oslavuje s Bořkem Dočkalem svůj gól proti Brnu.

Článek
Fotogalerie

„Že to byl ofsajd? To jsem netušil. My si ale nesmíme už nechat vzít výhru v utkání, v němž dáme v 88. minutě gól na 3:2. Přitom jsme byli lepší, situací, z nichž jsme mohli skórovat, jsme si vypracovali daleko víc. Průběhu zápasu by odpovídala naše výhra 4:1 nebo 4:2. Místo toho jsme zase body ztratili," smutní zklamaný Mazuch, po jehož ruce zahrávali za stavu 2:1 pro Spartu Brňané na začátku druhé půle penaltu. „Rozhodčí ji odpískal správně. V té chvíli jsem byl samozřejmě hrozně rád, že ji Řezníček zahodil," vrací se k dalšímu důležitému momentu vyhecovaného střetnutí.

Pražané už počtvrté za sebou nedokázali v nejvyšší soutěži zvítězit. „Je to nepříjemné, ale v boji o čelo tabulky nejde stále o nic fatálního. Zápasů je před námi ještě hrozně moc, nic není ztraceno. Musíme se ale samozřejmě už rychle výsledkově zvednout," plánuje.

Určité herní zlepšení po odvolání kouče Ščasného již zaznamenal. „Čeká nás ale ještě spousta práce," tvrdí Mazuch. Neřeší, zda zastupující trenér Holoubek bude u týmu pokračovat. „Počkám si, jak to kluboví funkcionáři během reprezentační přestávky rozhodnou. My musíme makat naplno pod jakýmkoliv koučem," má jasno.

Reklama

Související témata: