Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeň už zase vládne lize i ideální jedenáctce

Vypočtené to neměli náramně. Porazili Hradec Králové přesně takovým rozdílem, který jim zaručil posun na první příčku tabulky (4:1). Obhájci mistrovského titulu z Plzně tak během reprezentační přestávky už zase vládnou soutěži. Není proto divu, že Viktoria dodala hned tři hráče do ideální sestavy 9. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a ČTK

Sestava 9. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz.

Článek

Votroci byli nebozí, Plzeň si na nich smlsla ještě do poločasu. Skóre otevřel obránce Hejda, dvakrát se trefil útočník Krmenčík a výborným výkonem se znovu prezentoval navrátilec do reprezentace záložník Petržela.

Sparta ztratila body také v Brně, k výhře jí nepomohla ani cizelérská trefa kapitána Dočkala. Domácí Hyčka sice vyrovnal z ofsajdu, jeho neumdlévající výkon nicméně patřil k ozdobám kola. Slavii proti Karviné znovu spasil její spolehlivý žolík Mešanovič.

Zvláštní příběh napsal zlínský útočník Harba. Nejprve si dal vlastní gól, ve strhujícím závěru ovšem dvěma trefami do správné sítě vymazal náskok Jablonce a zachránil Ševcům aspoň bod. V dresu soupeře byl hodně vidět dlouhán Kouřil. Výtečný výkon podal brankář Grigar, jeho Teplice však v Liberci na Coufalův Liberec nestačily. A Bohemians se čím dál tím více mohou spolehnout na záložníka Lutse, který vydatně přispěl i k výhře v Jihlavě.

Sestava 9. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Grigar (Teplice) - Coufal (Liberec), Kouřil (Jablonec), Hejda (Plzeň) - Hyčka (Brno), Petržela (Plzeň), Dočkal (Sparta), Luts (Bohemians) - Mešanovič (Slavia), Krmenčík (Plzeň), Harba (Zlín).

Reklama