Hlavní obsah

Holoubek pokračuje. Nástupce Ščasného si Sparta teprve připraví

Praha

Co během dne oznámil kouč Slovanu, večer potvrdila také fotbalová Sparta. Vedení letenského klubu již nejedná o příchodu trenéra Jindřicha Trpišovského z Liberce. Tým povede po přechodnou dobu stávající realizační tým. Sparta o tom informuje na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Sparty Praha David Holoubek během své senzační premiéry proti Interu Milán.

Článek

„Mohu potvrdit, že s trenérem Trpišovským jsme absolvovali několik schůzek, ale aktuálně žádná další jednání se Slovanem Liberec o jeho příchodu do Sparty nevedeme," avizuje generální ředitel klubu Adam Kotalík.

Zároveň potvrzuje, že mužstvo povede nadále stejný realizační tým jako v zápasech proti Interu Milán a Zbrojovce Brno. Tedy David Holoubek pověřený vedením mužstva a s ním další dva Ščasného asistenti Stanislav Hejkal a Zdeněk Svoboda. Pro Spartu je problém, že kouč úspěšného dorostu Holoubek zatím nemá profilicenci, kterou teprve studuje. Proto může jako hlavní trenér dostat výjimku na maximálně 60 dnů.

Trvalé řešení se hledá

„V současné chvíli zůstává realizační tým beze změn a bude připravovat tým na nadcházející zápasy. Jsme si samozřejmě vědomi skutečnosti, že David Holoubek, který byl pověřen přípravou na poslední dvě utkání, nemůže být z legislativních důvodů jmenován hlavním trenérem. Budeme tedy hledat takové řešení, které bude v souladu s předpisy," uvádí Kotalík.

„Chceme do Sparty přivést trenéra, který bude pro klub dlouhodobějším řešením. Proto nebudeme jednat v řádu dnů pod tlakem, ale hodláme si tento krok připravit," ujišťuje generální ředitel Sparty.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články