Hlavní obsah

Nováček z Plzně na jaře nevítězí, možná přijde Straka

PLZEŇ

Plzeňský nováček na jaře ještě nevyhrál a pomalu se v tabulce posouvá k sestupovým místům. Trenér mužstva Zdeněk Michálek ale má i nadále důvěru vedení klubu. Potvrdil to po dalších ztracených domácích bodech s Mladou Boleslaví prezident Ladislav Valášek. "V tuto chvíli nic nechystáme," řekl Valášek.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

František Straka

Článek

Přesto se oči většiny fanoušků na tribuně ve Štruncových sadech při utkání s Mladou Boleslaví (0:1) otáčely směrem k čestné loži, kde se pohodlně usadil bývalý trenér Sparty i německého Ahlenu František Straka s manželkou. Ten pečlivě sledoval utkání, ale také neodtrhl oči od zápisu se sestavou obou celků.

Plzeň na jaře jen čtyřikrát remizovala. Kalich hořkosti museli její fotbalisté vypít právě o uplynulém víkendu, kdy hlavně ve druhém poločase nestačili na mladoboleslavské překvapení probíhajícího ročníku Gambrinus ligy. Hosté potvrdili své ambice, hráli sebevědomě a po vyrovnané první části ve druhé udeřili gólem střídajícího Ordoše, který byl na trávníku necelou půlminutu.

Plzeň bez čtyř potrestaných hráčů základní sestavy, kteří nemohli nastoupit pro karetní tresty, ztrácela během utkání herní jistotu. Vázla nejen souhra, ale také komunikace v celém mužstvu.

M. Knakal hrál poločas s otřesem mozku

Podepsalo se na tom i zranění nadějného Martina Knakala, který už od 10. minuty hrál s těžkým otřesem mozku po srážce s protihráčem a dohrál ještě celý poločas.

"Brácha dostal ránu do hlavy. Od té chvíle byl vlastně mimo. Ptal se mě, koho má hlídat. Nevěděl, co má dělat. Ještě štěstí, že ten poločas odehrál bez nějakých problémů," komentoval celý případ starší Petr Knakal. Mladší z bratrů Knakalů byl hospitalizován v nemocnici a dnes má být propuštěn domů.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články