Hlavní obsah

Trefil jsem míč holení, ale hlavně, že skončil v síti, smál se Klokan Krch

Na začátku druhého poločasu k němu propadl míč, Daniel Krch ho neomylně z malého vápna umístil do branky Liberce. Kapitán Bohemians 1905 pohotovou střelou zvyšoval v nedělním zápase se Severočechy na 2:0. „Míč po rohu propadl ke mně, musel jsem ho prostě doklepnout do sítě. Sice jsem ho trefil snad holení, důležité však je, že skončil v síti,“ řekl Krch, pro kterého to byla premiérová trefa v této sezóně. Klokani nakonec favorita porazili 2:1.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Bohemians Daniel Krch oslavuje vítězný gól.

Článek

Ještě půl hodiny po zápase kroutil hlavou nad prvním gólem. Stále nemohl uvěřit, že ho Klokani vstřelili už v 15. vteřině utkání. „Tohle jsem ještě nikdy nezažil. Před zápasem jsme si se stoperem Michalem Šmídem říkali, aby nás Liberec v úvodu nepřekvapil. Jako se mu to povedlo s Karabachem a se Soluní v Evropské lize. Jenže jsme udeřili my. Koukali jsme na sebe, nechápali. Dát tahle brzy gól je super," radoval se Krch.

Podle něj ani snižující branka Severočechů domácí z klidu nevyvedla. „Byla to docela škoda, myslím, že Slovan neměl nějakou velkou šanci. Pak jsme už víc dbali na defenzivu, abychom si výhru nenechali utéct," podotkl Krch.

Výhrou nad Slovanem poskočili Bohemians 1905 na sedmou příčku. Vzhledem k tomu, že před týdnem obrali o body Zlín, teď porazili další silný tým, myslí Klokani i výš? „I doma s Boleslaví jsme neodehráli špatné utkání. Jdeme zápas od zápasu, chceme vyhrávat. Ohlížíme se dozadu, ale rozhodně chceme i nahoru?" potvrdil Krch. Zelenobílé příští týden čeká derby se Slavií v Edenu. Na co si troufají? „Na Slavii jedeme neprohrát. Víme, že máme slušný kádr na to, abychom podobné zápasy zvládali," dodal Krch.

Reklama

Související témata: