Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Vukadinovič táhne Ševce vysoko, žolík Mešanovič se stává raritou

Praha

Už jen dva body ztrácejí Ševci na vedoucí Plzeň. V Jihlavě byl ústřední postavou Zlína znovu záložník Vukadinovič, který nemůže chybět v ideální sestavě 14. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz. Společnost mu dělá třeba útočník Mešanovič, zázračný žolík, který i na Dukle vykouzlil Slavii obrat a tři body.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 14. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Krátké období bodových ztrát je pryč, Zlín už zase letí vzhůru. A pokud bude démon Vukadinovič dál řádit ve stejném stylu, aby se pomalu bála i vedoucí Plzeň... Viktoria se tentokrát neprosadila, ve šlágru v Mladé Boleslavi gól nepadl. Postaral se o to i domácí stoper Takács, který uhlídal čerstvého reprezentanta Krmenčíka. Třetí příčku drží sešívaní, jež po matném poločase na Julisce znovu probral až zázračný žolík Mešanovič. Vyrovnávací gól dal sám, na vítězný efektní patičkou přihrál Škodovi.

Sparta se proti Karviné musela obejít bez distancovaného Dočkala. Záložníci ho zastoupili, Mareček založil první dvě gólové akce, Holzer otevřel skóre a byl i nadále vidět. Výhru 3:0 zvládl také Jablonce v derby s Libercem. Brankář Hrubý chytil penaltu, v obraně byl aktivní Masopust a Tecl sahal po hattricku.

Votrokům se daří venku, k výhře na Slovácku výrazně přispěli Janoušek a Plašil. Trochu smutným hrdinou zůstává Michal Škoda. Dvěma góly se osamostatnil v čela tabulky střelců, přesto jeho Brno doma s poslední Příbramí jen remizovalo...

Sestava 14. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Hrubý (Jablonec) - Masopust (Jablonec), Takács (Mladá Boleslav), Plašil (Hradec Králové) - V. Vukadinovič (Zlín), Mareček (Sparta), Janoušek (Hradec Králové), Holzer (Sparta) - Tecl (Jablonec), Michal Škoda (Brno), Mešanovič (Slavia).

Reklama