Hlavní obsah

Klucký si řekl o angažmá. Jablonec ho potvrdil jako trenéra i pro jaro

Jablonec
Aktualizováno

Trenérem fotbalistů Jablonce zůstává Zdeněk Klucký. Vedení klubu ho v pondělí potvrdilo ve funkci i pro jarní část prvoligové sezóny. Šestapadesátiletý kouč se týmu ujal v říjnu po odvolaném Zdenku Frťalovi, předtím vedl v Jablonci dorost.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jablonecký střelec Stanislav Tecl (uprostřed) se raduje se spoluhráči Ondřejem Mihálikem (vpravo) a Martinem Doležalem.

Článek

Jablonec si letošní podzim za rámeček nedá, Zdeněk Klucký si ovšem o další angažmá řekl. První půlku sezóny dokončil s vyrovnanou bilancí dvou výher, jedné remízy a dvou porážek.

„Trenér Klucký do týmu vnesl klid a pohodu, která se ukázala i na zlepšených výkonech mužstva. Věříme, že na to po důkladné zimní přípravě s mužstvem naváže i na jaře a že se přiblížíme horní části tabulky," vysvětluje rozhodnutí představenstva klubu výkonný ředitel Petr Flodrman.

Po vyřešení otázky hlavního trenéra čeká vedení klubu druhý úkol s doplněním realizačního týmu o další členy. „V nejbližších dnech bychom chtěli Zdeňkovi Kluckému najít vhodného asistenta s potřebnou trenérskou licencí. To mimo jiné souvisí i s obsazením trenérských postů u naší mládeže," avizuje Flodrman.

Trenér potvrzený ve funkci si rozhodnutí vedení klubu váží. „Pro mě není trénování v lize nic nového. Trénuji už od roku 1995 a něco v lize už mám přece jen za sebou. Moc si té možnosti vážím a jsem rád, že můžu zkušenosti nasbírané v předchozích ligových působeních uplatnit doma v Jablonci," kvituje Zdeněk Klucký, teď už hlavní trenér zelenobílých.

Reklama

Související témata: