Hlavní obsah

Fotbal on-line: Sparta - Jablonec

PRAHA/JABLONEC

V pondělní dohrávce 26. kola Gambrinus ligy na Letné má Sparta možnost prodloužit svoji jarní sérii neporazitelnosti na devět utkání a uchovat si naději na boj o předení umístění, s výjimkou titulu. S Jabloncem ji však nečeká nic lehkého, i když doma mu pravidelně vrací porážky z jeho hřiště. Sledujte on-line reportáž Sport.cz ze zápasu!

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Prodlouží Sparta svoji sérii neporazitelnosti?

Článek

Trenér Stanislav Griga má prakticky kompletní kádr až na Michala Haneka, který si odnesl z utkání rezervy s Kunovicemi čtyři stehy na lýtku.

Nechybí v něm ani dvojice Václav Drobný-Luboš Loučka, která ještě na podzim oblékala dres dnešního soupeře. "Sérii nebereme nijak v úvahu. Snažíme se co nejlepšími výsledky vylepšit konec sezóny, do něhož už mnoho zápasů nezbývá," konstatoval před utkáním kouč.

Jak dopadne zápas Sparta - Jablonec?
Hlasujte v anketě Sport.cz!

Jablonecký sportovní ředitel Radovan Hromádko věří, že tým nepodlehne poraženecké náladě: "Sparta je favoritem, ale v naší lize se dá hrát s kýmkoli. Rozhodně nejedeme na Letnou odevzdat lehce body. Po třech zápasech bez vstřeleného gólu potřebujeme zabrat a kde jinde by měli mít hráči patřičnou motivaci, když ne na Spartě?"

SPARTA - JABLONEC
PO 16:40 h, Rozhodčí Racek, na podzim 1:2
5. místo, 38 bodůZraněné lýtko vyřadilo Haneka, neprohráli osm zápasů v řadě.Sezóna předčasně skončila pro zraněné Hrotka a Klapku.8. místo, 33 bodů

Reklama

Související témata: