Hlavní obsah

Jablonec získal první posilu, na Střelnici přichází Diviš ze Slovácka

Jablonec
Aktualizováno

Tým ze Střelnice hlásí první zimní posilu. Do Jablonce přichází zkušený záložník Jaroslav Diviš. Třicetiletý fotbalista přestupuje ze Slovácka a na severu Čech podepsal smlouvu na tři roky.

Foto: www.fcslovacko.cz

Jaroslav Diviš se stěhuje ze Slovácka do Jablonce.

Článek

Severočeši jsou po podzimu až desátí. Do horní poloviny tabulky má Jablonci na jaře pomoci i Jaroslav Diviš, ofenzivně laděný krajní záložník, který hraje hlavně na pravé straně.

„Jardu samozřejmě známe. Je to především rychlostní typ hráče. Má čich na góly a umí je střílet i připravovat," říká k první posile hlavní trenér mužstva Zdeněk Klucký. Diviš podepsal smlouvu na tři roky do 31. prosince 2019.

Pro přestup do Jablonce se rozhodl i proto, že odtamtud pochází jeho manželka. "Teď navíc čekáme přírůstek do rodiny, takže jsem rád, že se oba kluby dohodly. Na Slovácko budu vzpomínat určitě jen v dobrém. Nakoukl jsem zde do profesionálního fotbalu a po návratu ze slovenské Senice jsem zde prožil tři povedené roky," avizuje Diviš.

Zkušený třicetiletý ofenzivní záložník začínal s fotbalem v 1. FC Slovácko. Tam si prošel všemi mládežnickými kategoriemi. V týmu z Uherského Hradiště si odbyl také svou ligovou premiéru - paradoxně k ní nastoupil v květnu 2007 právě v Jablonci.

Pak hrál divizi za Hlavici a druhou ligu za Vítkovice, následně přestoupil do Slovanu Liberec. Odtud pak hostoval ve slovenské Senici, kam později přestoupil. Po necelých třech letech na Slovensku se v roce 2014 vrátil domů na Slovácko.

Celkem má Diviš na kontě v české lize 96 startů, ve kterých vstřelil 18 branek a zapsal si také 12 asistencí.

Reklama

Související témata: