Hlavní obsah

Žádná Čína, záložník Mihalík odešel ze Slavie na hostování do Polska

Praha
Aktualizováno

Místo v letadle na soustředění do Číny přenechal jiným. Fotbalisty pražské Slavie opustil záložník Jaroslav Mihalík. Slovenský reprezentant do 21 let zamířil na hostování do konce sezóny do čtrnáctého klubu polské ligy Cracovie Krakov. Informovaly o tom oba kluby.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Rafa z Ria (vlevo) a záložník Slavie Jaroslav Mihalík.

Článek

Sešívaní nadále posilují, a tak někteří hráči musejí uvolnit místo pro nové tváře. Křídelní záložník Jaroslav Mihalík mezi ně patří. Na jaře bude oblékat dres polské Cracovie Krakov. Kluby se dohodly na formě půlročního hostování s opcí.

„Jako slovenský reprezentant chce mít před červnovým mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let jistotu nastupovat v základní jedenáctce a požádal o uvolnění na hostování. Proto mu klub vyšel vstříc," vysvětluje Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva Slavie.

"Chci dobrými výkony a vstřelenými góly pomoci týmu k posunu v tabulce na co nejvyšší příčku. Doufám, že budu pravidelně nastupovat," cituje 22letého hráče web polského klubu.

Mihalík přišel do Slavie v lednu 2016 ze Žiliny, za kterou odehrál přes 100 utkání, včetně několika zápasů v předkolech Evropské ligy. Ve Slavii na jaře nastoupil do jedenácti zápasů, většinou v základní sestavě. Na podzim si pak připsal devět startů a jeden gól, v lize odehrál 373 minut.

Reklama

Související témata: