Hlavní obsah

Fotbal on-line: Sparta - Zlín

Duel fotbalistů pražské Sparty a Zlína uzavře v pondělí 28. kolo první ligy. Sparťané se budou po zaváhání v Mladé Boleslavi snažit zůstat ve hře o pohárové příčky, Zlín bude na Letné bojovat o první vítězství na hřišti soupeře v letošním ročníku nejvyšší soutěže. Sledujte zápas od 16:40 v on-line reportáži na stránkách Sport.cz.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Roman Dobeš ze Zlína rozehrává před sparťanem Janem Šimákem.

Článek

Trenéra Sparty Stanislava Grigu fakt, že do Prahy zavítá tým s nejhorší bilancí na cizích trávnících, nijak neuklidňuje. "Samozřejmě statistika je jedna věc, realita druhá. My víme, že k nám přijede tým, který bude hlavně bránit. Chtěli bychom dát rychlý gól, což by utkání pomohlo. V tom bude klíč k úspěchu," uvedl při předzápasovém rozboru.

Zlín v podzimním duelu dokázal krizí zmítanou Spartu porazit 3:2 a i v pondělí chce protivníka potrápit. "Musíme poučit z utkání Pražanů s Jabloncem, kdy Sparta skórovala hned v úvodní minutě a narostla jí křídla. Toho se musíme vyvarovat a hrát vzadu bez chyb. Pokud navíc přidáme i herní kvalitu směrem dopředu, můžeme Spartu potrápit, což je také náš cíl," prohlásil kouč Tescomy Lubomír Blaha.

Reklama

Související témata: