Hlavní obsah

Teplický Dressler je druhou posilou Karviné

Defenzívní univerzál Patrik Dressler je po Mihailu Jovanovićovi druhou zimní posilou fotbalistů Karviné. S ní sice trénuje od začátku přípravy, ale až nyní byla dořešena forma jeho angažmá. Ve Slezsku bude na půlročním hostování s následnou opcí. Klub to oznámil na svém webu.

Foto: Facebook

Patrik Dressler přichází z Teplic do Karviné.

Článek

Patrik Dressler je odchovancem ostravského Baníku, ale kmenovým hráčem severočeských Teplic. V prvních kolech této sezóny pravidelně hrál, potom už příležitost od trenéra Šmejkala víceméně nedostal. Proto hostování blízko domova uvítal. „Jsem za to moc rád, pět let jsem byl mimo náš región. Rád bych Karviné pomohl k záchraně. Po podzimu k tomu je slušně našlápnuto," věří.

Trenér Jozef Weber si od Dresslera slibuje zvýšení konkurence na obou krajích obrany. „Proto jsme ho brali. Na pravou stranu jsme na podzim měli pouze talentovaného Holíka. V několika zápasech tam musel alternovat dokonce stoper Dreksa," připomněl podzimní šachy se sestavou kouč Weber.

Po Mihailu Jovanovićovi tak dorazil i druhý hráč do defenzívy. Dressler si zápasovou premiéru za Karvinou odbyl ve středu proti Skalici s kapitánskou páskou na ruce.

Reklama

Související témata: