Hlavní obsah

Liberec prodloužil smlouvu s kapitánem Coufalem do roku 2020

Liberec

Vedení fotbalistů Liberce si pojistilo služby kapitána Vladimíra Coufala. Čtyřiadvacetiletý obránce prodloužil v klubu smlouvu do léta 2020, původní kontrakt měl vypršet příští rok. Slovan o tom informoval na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vladimír Coufal. z Liberce a sparťanský záložník Tiémoko Konaté (vzadu). Ilustrační snímek.

Článek

"Novou smlouvu mi nabídl Slovan a já si té důvěry velmi vážím. Je to smlouva na delší dobu, tak jsem to chtěl probrat se svou snoubenkou a shodli jsme se, že je nám v Liberci dobře. Na podmínkách jsme se dohodli celkem rychle. Takhle dlouhá smlouva je závazek a vyjádření důvěry, jsem za to moc rád," pochvaluje si Vladimír Coufal, o něhož se loni v létě zajímala třeba Slavia.

Pravý obránce je v Liberci od září 2012 a postupně se vypracoval v jednu z opor. Na podzim při velké marodce zaskakoval i na stoperu. V lize zatím odehrál 85 utkání a vstřelil jeden gól. Zřejmě nejcennější branky se dočkal v Evropské lize, kde předloni v závěru zařídil Slovanu nečekanou výhru 1:0 v Marseille.

Liberec pak hlásí jednu změnu v kádru. S Varnsdorfem si vyměnil brankáře. Radek Porcal, který u Nisy z druholigového klubu hostoval, se tam vrací. Do Liberce naopak putuje odchovanec Slovanu gólman Ondřej Kolář.

Reklama

Související témata: