Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanonýr Škoda začal jaro tak, jak skončil podzim

Praha

Jeden gól ze hry a druhý z penalty. Kanonýr sešívaných si zřejmě nastavil stálou střeleckou normu. Jak Milan Škoda skončil podzim duelem ve Zlíně, tak načal jaro při výhře nad Jihlavou. Útočník Slavie byl v letošní premiéře jediným dvougólovým střelcem a nemůže proto chybět v ideální sestavě 17. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 17. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Ani jeden z trojlístku adeptů na titul nezaváhal, docela se však zapotili. Jihlava především díky skvělému brankáři Hanušovi kladla v Edenu tuhý odpor, ale Slavia měla po dvou Škodových trefách brzy klid. Plzeň se trápila s Příbramí mnohem déle, velmi aktivní byl její krajní záložník Kovařík. Sparta pak v derby trnula až do samotného konce, za výhru nad Bohemkou vděčí lahůdkové trefě mladého Čermáka.

V úvodním jarním kole padlo jen deset gólů, defenzívy měly navrch. Do obranné čtveřice se nominovali zlínský Jugas, jablonecký Pernica, vršovický Krch a Podaný, který se postaral o vítězný gól Dukly v Hradci Králové.

Parádní sólo zakončené gólem předvedl teplický Fillo, branku rovněž oceněnou jedním bodem si připsal také karvinský Budínský. Tetteh ze Slovácka sice neskóroval, četností střelby však patřil k výrazným postavám kola.

Sestava 17. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Hanuš (Jihlava) - Jugas (Zlín), Pernica (Jablonec), Krch (Bohemians), Podaný (Dukla) - Fillo (Teplice), Budínský (Karviná), Čermák (Sparta), Kovařík (Plzeň) - Milan Škoda (Slavia), Tetteh (Slovácko).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články