Hlavní obsah

Votroci bod berou, pro Mladou Boleslav je remíza velkým zklamáním

Hradec Králové

Středočeši čekají na výhru již 9 kol. Trenér Mladé Boleslavi Martin Svědík se ani ve třetím ligovém utkání nedočkal radosti z vítězství a plného tříbodového zisku. Jeden bod ze souboje na hřišti předposledního Hradce Králové (0:0) ho zdrtil o poznání více než předchozí remízy se sousedy v tabulce, v Karviné a doma s Teplicemi.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Mladé Boleslavi Martin Svědík.

Článek

„Jsme zklamaní, že jsme získali jenom bod. První poločas se nám nepovedl, jak jsme chtěli, ztráceli jsme lacině balóny a nepracovali před soupeřovou šestnáctkou, jak bylo třeba. Druhý poločas jsme si vynutili tlak a vytvořili šance, ale ve finální a předfinální fázi ofenzivních akcí jsme byli nepřesní," hodnotí trenér boleslavských fotbalistů Martin Svědík.

Připouští, že na hráčích se už možná projevuje tlak z dlouhé série bez výhry. „Odehráli jsme dobrou zimní přípravu, ale nezvládli první ligový zápas v Karviné, kde jsme inkasovali gól, ale naštěstí odpověděli vyrovnáním. Proti Teplicím jsme se sice herně zlepšili, dali vedoucí gól, ale utkání nedotáhli do konečného vítězství. V Hradci to bylo o vstřelení branky. Na hráčích visí, že dlouho nevyhráli a že už vyhrát potřebují. Zlepšení je v jejich hlavách," poukazuje Svědík.

Hradecký kouč Milan Frimmel je se ziskem bodu z utkání proti páté Boleslavi spokojený: „Dvě úvodní ligová utkání jsme nezvládli a potřebovali udělat vše pro odražení se k lepším výkonům a bodovým ziskům. Chtěli jsme být proti Boleslavi stoprocentní dozadu a zlepšit útočnou fázi. Potřebovali jsme udržet vzadu nulu a to se nám povedlo. Proti soupeři s pohárovými ambicemi bod bereme a věříme, že přijdou i další."

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články