Hlavní obsah

Latka se vrací do Slavie, Vlček prodloužil smlouvu

PRAHA

Dres fotbalové Slavie Praha bude po půlroční přestávce opět oblékat jednadvacetiletý obránce Martin Latka. Člen reprezentačního celku do 21 let se vrací z hostování v anglickém Birminghamu City, protože ostrovní celek po sestupu do druhé ligy na něj neuplatnil přestupovou opci.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Stanislav Vlček.

Článek

Ve Slavii bude v příští sezóně s největší pravděpodobností i nadále působit třicetiletý útočník Stanislav Vlček. Slavia na autora deseti ligových branek uplynulého ročníku uplatnila opci a kontrakt tím bude prodloužen o další rok.

"Měl jsem i nějaké nabídky ze zahraničí, ale klub chtěl, abych zůstal, takže pokračuji ve Slavii. Věřím, že budeme mít silné mužstvo a budeme úspěšní," řekl pro webové stránky klubu Vlček. Slavia jedná také o změně hostování Brazilce Gaúcha v přestup.

Naopak na odchodu je záložník Karel Piták, který je před podpisem smlouvy s rakouským týmem Red Bull Salcburk. Českou ligu nejspíš opustí i Miroslav Holeňák, který si chce stejně jako Piták vyzkoušet zahraniční angažmá. V jeho případě se nejvíce hovoří o dalším rakouském mužstvu Paschingu.

Reklama

Související témata: