Hlavní obsah

Klokani s druhým brankářem bodovali tam, kde Sparta narazila

Jablonec

Remizovali jsme tam, kde Sparta minule vybouchla, mohou si pochvalovat Klokani. Fotbalisté Bohemians Praha 1905 v 19. ligovém kole hráli 0:0 v Jablonci a bodovali tak ve vzájemném duelu počtvrté za sebou. V klidu ovšem nejsou. Už 536 minut nedali v nejvyšší soutěži gól a čekání na vítězství protáhli na šest kol. Před sestupovou příčkou mají náskok čtyř bodů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Tomáš Fryšták.

Článek

Nemohli se spolehnout na služby zraněného brankáře Martina Berkovce, čisté konto však udrželi a cenný bod získali.

„Když to nejde po třech bodech, neboť nedáváme góly, musí to jít po bodu. A ten z Jablonce je pro nás velmi cenný," hodnotí trenér Miroslav Koubek.

„Největší šanci jsme měli my, pokud by Berger trefil branku, mohli jsme vyhrát. Trochu mě to mrzí, finále je pro nás zakleté. Není to jen otázkou dvou šancí, měli jsme několik rychlých protiútoků, které jsme měli vyřešit lépe. Jsme organizovaní, nadupaní, bojovní," kaboní se kouč, že snaha stále vychází nazmar.

„Naše defenzíva je vynikající, ofenzíva je zakletá," zdůrazňuje Koubek.

Nulu na Střelnici vychytal Berkovcův náhradník Tomáš Fryšták. „Na zápas jsem se těšil. Víceméně bylo po posledním utkání jasné, že se do branky dostanu. Normálně jsem se připravoval. Cítil jsem se dobře," líčí gólman v rozhovoru pro klubový web.

Reklama

Související témata: