Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Obránci měli i ve šlágru nad útočníky jasně navrch

Praha

Útočníci, hanba vám. Během víkendu padlo v osmi zápasech jen sedm gólů, což je antirekord v celé historii soutěže. Také v jarním šlágru v Edenu měli obránci nad útočníky navrch - ze slávistů a viktoriánů je složena celá defenzíva ideální sestavy 19. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 19. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Sešívaní už vládnou, po výhře nad Plzní je sotva někdo chytí. Bitvu v Edenu rozhodl dvě minuty před koncem nenápadný hrdina, obránce Frydrych. Viktoria byla neškodná, hlavně přes stopera Deliho se vůbec neprosadila. Z domácích záložníků jí nejvíc zatápěl Zmrhal. Prapor Plzně drželi především stopeři, Hubník a Hejda.

V dalších duelech bylo hrdinů poskrovnu. Navrátilec Šural parádním gólem zajistil trápící se Spartě výhru nad Duklou. Příbramský brankář Hruška chytil penaltu Barošovi, poslední tým tabulky přesto v Liberci prohrál. Klokani sbírají jen bodíky za remízy, v Jablonci se mohli opřít o zkušeného Jindřiška.

Ani Brno gól nedalo, jeho hru aspoň oživil Ashiru. Kalabiška trefil Karviné cennou výhru nad Zlínem, Teplicím pak přispěl ke třem bodům proti Jihlavě aktivní Hora.

Sestava 19. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Hruška (Příbram) - Frydrych (Slavia), Hubník (Plzeň), Deli (Slavia), Hejda (Plzeň) - Ashiru (Brno), Jindřišek (Bohemians), Šural (Sparta), Zmrhal (Slavia) - Hora (Teplice), Kalabiška (Karviná).

Reklama