Hlavní obsah

Zbraň na slávisty? Škádlil je zelenými paprsky, sám se pak přihlásil

tom, vapSport.cz

Pátrání nebylo složité. Divák-hříšník se sám ohlásil a přiznal k používání hračky, která vypadá nevinně, ale laserový paprsek může rozhodit soupeře. Dokonce snad i poškodit jeho zrak. Právě takovým zeleným světelným ukazovátkem mířil jeden z diváků v Karviné při víkendovém ligovém utkání na hráče, podle fanoušků hostů výhradně na slávisty, kteří nakonec vyhráli 2:1.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Radost Slavie z úvodního gólu v Karviné. Vpravo Muris Mešanovič, vlevo Michal Frydrych.

Článek

Fanoušci i činovníci červenobílých neponechali bez povšimnutí, když se jeden z fandů s karvinskou šálovou bavil po svém. K vidění podobné škádlení je zejména v cizině, u nás tak běžné není. Až teď...

"Permanentně svítil do očí slávistům," postěžovali si slávisté i z funkcionářké úrovně na sítích. Především pak vtipálek měl mít na mušce brankaře Pavlenku.

Zkoušel fanoušek vskutku soupeře rozhodit? Nebo to bral jen jako legrácku? Domácí klub měl pátrání po jedinci, který byl zachycen na fotografiích, vcelku ulehčené..

"MFK Karviná nebere incident ze sobotního utkání proti SK Slavia Praha na lehkou váhu. Jméno hříšníka, který mimo jiné porušil Návštěvní řád Městského stadionu v Karviné-Ráji, už zná. Během úterního dopoledne se nakonec sám telefonicky přihlásil," sdělil mluvčí klubu Adam Januszek.

Karvinským podle všeho nic nehrozí. Není známo, že by v tomto směru padl nějaký podnět pro jednání disciplinárky.

"Muž se omluvil, svého excesu lituje a je připravený spolupracovat a nést zodpovědnost. Vedení MFK Karviná je přesvědčeno, že šlo o ojedinělý incident tohoto druhu a v dalších utkáních se již nebude opakovat." dodal Januszek.

Reklama

Související témata: